Messari viikonloppu takanapäin, eletty rauhallista aikaa koirien kanssa tämän jälkeen. Nautittu yhteisistä hetkistä ja käyty ulkoilee. Siperian ilmasto iskenyt Karjalaan oikein kunnolla. Lunta on tullut ja sen perään kunnon paukku pakkaset. Genan mielestä alkoi jo -22C olee vähän liikaa omatoimiseen ulkoiluun pihalla, Fannya ei moinen häirinnyt vaan omatoimista tekemistä löytyy pihalta edelleen. Lenkkeilya koirien kanssa pakkaset eivät ole haitanneet, ei muutakuin kerrospukeutumista ja menoksi.



Viime vikonloppuna käytiin tyttöjen kanssa mettälenkillä Ennin poikien kanssa. Tutuksi tullut mudi poika Tico oli tottakain mukana sekä uutena tuttavuutena valkkari Milou pääsi tyttöjen kanssa ensi kerran leikkimään ja hienostihan kaikki toisiinsa suhtautui. Fannylle oli ihan sama, kuhan hänen kanssaan leikittiin. Gena alkuun taas sitä mieltä, että hyhhyh. Mutta lopuksi Genakin innostui sitten Ticon ja Fannyn kanssa spurttailee. Taisi alku innostus jäädä, kun Milou leikki omia keppileikkejä. Gena totesi ettei hää tuonne hankeen lähde rämpimään. Fanny aina yritti joka kerta, mutta lyhyeksi jäi matka. Uudestaan taas joku kerta. :)



Muutamana päivänä myös ihanasti aurinko paistanut kirpeinä pakkaspäivinä. Ja keskiviikkona siitä piti päästä nauttimaan metsälenkin merkeissä vaikka pakkasta olikin se reilu -20C. Tytöt olivat ihan fiiliksissä, kunnon rallitusta joka suuntaan. Fiksuna mentiin moottorikelkkojen uria, ei tarvinnut upottavassa lumessa tarpoa. Pitää ne lumikengät käydä ostamassa, ei tarvii sit miettii missä kävelee. Joutuisi silloin tytötkin tekee vähän hankitreeniä ;) Mutta ihana oli katsella tyttöjen riemua, samalla katsella auringonlaskua mikä punersi kauniisti taivaanrannan.



Kauniita kelejä ja mukavia retkiä odotellessa.
Nauttikaa!