Joulu tuli ja meni..Ei ollut ihan sellainen mitä odotin, mutta joulu on silti joulu.



Kaikki alkoi jo viikonlopusta jonka vietin töissä ja oli ihan mahdoton viikonloppu. Potilaita/asiakkaita riitti, kotia pääsin aaton aamuna silmät ristissä, kun en ollut saanut kunnolla levättyä. Lähes kaksi vuorokautta meni valvoessa putkeen. Noh, sen tietää ettei mistään tule mitään kun silmät puolitangossa yritin aatosta selvitä.



Antin ja vanhempien kanssa tehtiin hautausmaa kierros, tyttöjen ollessa vanhempien kotona meitä odottamassa. Siitä se sitten alkoi kun peruutin autoni päin puuta. Katsoin kyllä ettei ollut autoja tai ihmisiä takana, ja käänsin liian jyrkästi ja PAM. Paukkupakkasen ansiosta, ei menny takapuskuri ruttuun vaan halkesi. :/



Iltaa jatkettiin vanhempieni luona lahjojen merkeissä, tytöt sai kinkusta maistiaisia. Anopilla odotti hammastikut kun ihmiset nautti kunnon jouluruoka aterian. Söin itseni ihan ähkyyn. Silmät olisivat syöneet vieläkin enemmän. Joululahjojen vaihdon jälkeen pikku hiljaa omaan kotia tyttöjen kanssa. Ilta ei sitten mennyt minun osaltani enää putkeen kun kaikki syömäni ruoka tahtoi ulos, ja oksennustauti iski. Meni sitten ilta ja yö horkassa sekä joulupäivä sohvalla lepäillessä. Töissä sain kuulla että viikonlopun työkaverille oli käynyt samalla tavalla.. :(( Hyvää joulua vaan..Tapaninpäivä menikin sitten taas töissä.



Tytöt pääsivät omien lahjojen kimppuun kun kotia tultiin, sisältä paljastui iso herkkuluu sekä lelu molemmille. Gena ajoittain vahti omaa pakettiaan katsoen Fannyn touhuja, mutta lopulta keskittyi omaansa. Fannylla meni hetki repiessä paketti. Aluksi raasu nuoli paperia ;) Lopulta molemmat pääsivät luiden kimppuun ja sitä syötiin sitten koko ilta.