Aivan mahtava lauantai takana. Fanny lähti pe Annen mukana Tuulokseen ryhmänäyttelyyn, matkaseurana myös veli Aslak. Onneksi Aslak niin nuori vielä ettei ymmärrä nartun juoksuista mitään kun Fanny päätti torstaina aloittaa ensimmäiset juoksunsa. Niin se miun napero vaan aikuistuu kovaa vauhtia :/ Reissu meni hienosti, kaksikko valvotti kylläkin hotellissa lähes koko yön telmimällä. Sisarukset kun näkivät kunnolla piiiiitkästä aikaa. Näyttelykehästäkin saatiin hienoja uutisia. Fanny kun saanut massaa ja rakenne kuukaudessa kummasti parantunut, Unto Timonen tykkäsi Fannysta yllättävän paljon. Fanny JUN ERI1 SA PN3 Varasert, hieno suoritus ensimmäisestä virallisesta kehästä. Aslak ei jäänyt yhtään huonommaksi, päin vastoin (JUN ERI1 SA PU2 Sert)! Anne sai olla tyytyväinen kasvatteihinsa :) Super göötti pötkylöitä, yllättivät positiivisesti, erityisesti Fanny, josta ei olisi moista voinut kuvitellakaan kuukausi takaperin.

Anne, Aslak & Fanny Tuuloksessa (c)Anne Laamanen



Genan kanssa oltiin Parikkalassa toko kokeessa sillä aikaan kun Fanny misseili Tuuloksessa. Keli taas suosi meitä. Vaikka oli vettä luvattu, keli oli puolipilvinen. Genan kanssa ei olla ehditty edellisen kokeen jälkeen tokoa treenata kun Kroatian matkaa ennen ja jälkeen ollut kamalaa häslinkiä joka suuntaan. Silti lähdin luottavaisin mielin kokeeseen hakemaan parempaa tulosta kuin viime kerralta. Koe aloitettiin taas luoksepäästävyydellä ja tällä kertaa Gena istui ja sai 10. Paikkamakuu jännitti miuta paljon, se oli viimeeksi todella huono eikä kestänyt varmaan edes 30sekuntiakaan. Nyt makasi hyvän tovin mut katseli levottomasti ja haukahti pari kertaa...sit nous istuu ja katseli levottomasti ja haukahti jonka jälkeen kävi makaa ja oli hetken kunnes lähti miun luo...malttoi kuitenkin jo varmasti yli puolitoista minuuttia koska ei ollut kutsu koirien luo kaukana kun kytkin Genan. Näki kyllä koirasta että yritti kovasti, mutta ei sit vaan viel pystynyt. Huima parannus edelliseen kuitenkin kun treeniä ei olla ehditty tekee. Liikehän siis oli taas 0.


(c)Mirkka Kalmari

Hihnassa seuraaminen oli huikeat 9½, en tiedä mistä ½ vähennettiin, jotain pientä viilausta. Oli kyllä selkeästi parempi kuin viimeeksi ja istui joka kerta nyt kun oli perusasennon aika. Hihnatta seuraaminen oli heikompi, edisti ajoittain ja perusasennot ei alkuun ollut kohdillaan. Juoksu seuraamisesssa sain koiran kuulolle ja loppu hyvin. Pisteet 8. Liikkeestä maahan 0, seuruu ok josta käsky, jäi seisoo joten kropalla vahvistus ja kakkoskäsky jolloin meni maahan. Perusasentoon ei sieltä suostunut enää nousee istu eikä sivu käskyllä... Luoksetulossa huima parannus, olen nyt ottanut käskyn genasivu käyttöön jolloin saan paremmin huomion. Viimeeksihän meni 0, kun en saanu huomiota itseeni. Nyt ekalla käskyllä tuli sivulle (eikä kiertänyt vaan suoraan sivulle) ja 9½ pisteet :D JEEEEEE!!!! tässä kohtaa Gena kävi kommentoimassa liikkeen ohjaajalle jotain ;)


(c)Mirkka Kalmari

Liikkeestä seisominen oli sitten, en tajunnut edes itse mutta käänsin katsettani/päätäni hiukan käskyä antaessa :/ Ja perusasennoksi tarjosi makuuta joten 8 pistettä. Sitten tokohyppy (vaikka kotia oman rakensin viime kokeen jälkeen, en ole ehtinyt treenata). Käskyn kun annoin meni poikittain miun ja hypyn väliin ja haukahti. Toinen käsky ja kaksi haukahdusta, kolmas käsky ja lisää haukkuja...sen jälkeen käsiohjaus ja koira meni hypyn ja kiersi esteen vaikka annoin paikkakäskyn... Tässä kohtaa vaan nauroin...taisi Gena olla sitä mieltä että hälle jo riitti, missä on ne agility esteet....Ja sehän oli sit 0....kokonaisvaikutelma 7. Nokelaisen Anne siis antoi meille pisteet 112,5 3palk. 10/0/9½/8/0/9½/8/0/7. Huima parannus viime kisoihin ja samaa sanoi tuomarikin kun antoi kisakirjan. Gena sai myös symppispalkinnon asenteestaan :D Nyt itseäni niskasta kiinni ja treenaamaan ennen Kotkan kisoja. Tokohyppy ja paikkamakuu erityissyyniin.


(c)Mirkka Kalmari

Mahtava päivä!