Minä en itse päässyt Fannya messariin viemään kun uusi työ muutti työvuorojani ja tottakai jouduin olemaan töissä. Onneksi minulla on ihania ystäviä, jotka auttavat hädässä. Vein Fannyn jo torstaina hoitoon Pilville jossa sai monta ystävää (3 sammaria, 1 setteri (19vko) ja 1 auspai (1kk nuorempi kuin Fanny), sekä myöhemmin vielä Emmin sammari ja belkkari Sisu (20vko). Siinä oli Fannylle laumaa kerrakseen kun vielä Juulin Novakin (bc) liittyi seuraan Helsingissä.



Lauantaina Juuli esitti Fannyn junnukehässä, narttuja oli 8 ja Fanny oli ERI4. Tuomarina oli Eeva Rautala joka antoi arvostelun:
Hyvin kehittynyt, erittäin hyväntyyppinen narttu, jonka toivoisin aavistuksen lyhyemmäksi mittasuhteiltaan. Hyvä päänmuoto ja korvat. Oikea ilme, hyvä kaula ja ylälinja voisi olla suorempi. Sopusuhtainen luusto. Riittävät kulmaukset. Hyvä karva.  Liikkuu yhdensuuntaisesti, mutta askel voisi olla joustavampi. Hieman leveyttä edessä. Erinomainen esiintyjä.

Oli vielä erikseen Juulille maininnut, että tykkää Fannysta kovasti. On vielä kesken kehityksen, joten etupää ja takapää kuin eri koirista :)



Sunnuntaina Emmi tarttui hihnaan ja esitti Fannyn 11 nartun luokassa ja Fanny sai ERI4. Tuomari Johnny Andersson (swe) antoi arvostelun:
Erinomainen tyyppi ja koko. Kaunis pää ikäisekseen. Erinomainen rintakehä ja kaula. Ihanat merkit päässä. Sopivat kulmaukset. Liikkuu sivusta erinomaisesti, hieman huolimaton edestakaisin liikkeessä. Hyvä luonne.



Emmi esitti ensimmäisen kerran pientä koiraa ja hienosti suoriutui siitä. Mitä nyt oli hieman pöydälle nosto oli tuottanut vaikeuksia kun ei ole siihen tottunut, Fanny raasu oli saanut vähän keikkuvaa kyytiä ;) Kiitos tytöt todella paljon!!! Messarista ERI on hieno saavutus! Gööttikehällä oli tytöt saaneet myös katseita kun olivat esittäneet Fannyn jakkupuku päällä :) Sai farkku kansa vissin slaagin ;)



Fanny viihtyi hienosti hoitopaikassaan. Sai elelle isossa laumassa ja tuntui siitä tykkäävän kun leikkikavereita riitti. Pilvin ja Emmin mukaan oli pihaleikeissä vauhdissa voittanut jokaisen. Miten tuommoinen tappijalka voi päästä niin kovaa? Maanantaina hain Fannyn kotia hoidosta. Eipä näyttänyt siltä, että olisi ikävöinyt. Välillä kävi tervehtii, sitten jatkoi puuhiaan. Hyvä näin! Neiti sulatti myös Emmin sydämen, joten neidillä on tulevaisuudessakin hoito paikka siellä jos tarvetta :) Genakin vietti viikonlopun hoidossa, mutta pe-su vanhemmillani. Äitini mukaan oli ilmeisesti Fannya ikävöinty, tiedä sitten miten tämä ilmennyt ja onko oikeasti, mutta ainakin ma hyvin tarkkaan tutki Fannyn kun tultiin kotia.

Nyt annetaan neidin hetki kasvaa kunnes ensi vuoden kehät kutsuu :)

Kuvat (c)Pilvi Uotila, suuri kiitos! Ja kiitos tytöt että teitte tästä mahdollista!