Fannykin päässyt jo näyttelyikään ja kehissä neiti päässytkin pyörähtämään minun sekä kasvattajan toimesta. Mukavia tuloksia ja arvosteluja miun sportti neiti on saanut. Fanny aloitti kehämisseilyn 29.7 Mikkelin KV näyttelyssä kasvattajan kanssa. Neiti yllätti positiivisesti ja kotiin tuomisina oli VSP-pentu titteli. Velipoika Aslak (Calawan Fjalar) vei ROP-pentu titteli. Aslak on kyllä huomattavasti parempi rakenteisempi tässä kohtaa, kun miun neiti on hyvin sporttinen. Mikkelin näyttelyyn mennessä jopa liian hoikka. Tuntuu kuluttavan tosi paljon, vaikka syö kuin hevonen. Hienoa kuitenkin että KP ja VSP tuli, eikä arvostelukaan huono ollut. Tuomarina gööteillä oli Leni Finne. 

 
Mikkelin jälkeen oli vuorossa Kuopion reissu, Savo Show. Fannyn kanssa oltiin kehässä pe ja la. Perjantaina matkattiin näyttelypaikalle hyvissä ajoin ennen kehää.Fanny alkuun reagoi haukkumalla muihin koiriin, mutta alkoi turtumaan ja rauhoittumaan. Kehässä malttoi asiallisesti esiintyä, seisoi ok (jopa häntääkin kannatteli)sekä liikkeet esitti asiallisesti. Tuomari Makaritis Stelios (Greece),ei antanut Fannylle edes KP:ta, joten PEK2 oli tulos. Yövyttiin Fannyn kanssa Rauhanlahdessa, josta oli mökki meille varattu. Porukkana mie, Juuli, Pilvi, Henttu ja Emmi sekä koirat Fanny, Hilma, Nova, Turo, Tinka, Naava, Ilona ja Nekku (rotuina lägpys, sammari, borcol, auspai). Yhteiselo sujui ongelmitta, kaikki tuli hienosti toimeen. Ilona ja Tinka vähän ihmettelivät pientä töppöjalkaa.


(c)Päivi Martiskainen
 
Lauantaina oli vuorossa Länsigöötanmaanpystykorvien erikoisnäyttely 2012 sawo shown yhteydessä. Fanny oli ilmoitettu vain erkkariin, ei kv kehään. Erkkarissa meillä oli tuomarina Bo Skalin (SWE), joka ei myöskään antanut kuin PEK2 tuloksen vaikka minusta Fanny taaskin esiintyi hyvin. Arvostelu Kreikkalaisen kanssa meni vähän ristiin, mm kreikkalainen tykkäsi liikkeistä ja kulmaukset ok, ruotsalainen oli erimieltä. Fannyn kehä oli heti aamupäivästä joten loppupäivä oltiin turisteja, mie shoppailin ja Fanny veti sikeitä. Piti neidin unet keskeyttää ihan että päästiin kotimatkalle ennen iltaa. 
 
18.8 Fanny lähti taas Annen matkaan, suuntana Kouvolan koiranäyttely. Hienosti tuo napero matkustaa "vieraiden" kanssa, ei mitää ongelmia. Kouvolasta tulikin sitten mahtavia uutisia, kun  Perttu Ståhlberg antoi Fannylle KP:n ja ROP-pentu tittelin. Tuomari taisi ensimmäistä kertaa gööttejä arvostella.


 
26.8 Fannyn kävin esittämässä Luumäen ryhmänäyttelyssä Marianne Holmille pentuluokassa. Fannylle on selkeästi tehnyt hyvää näyttelyreissut sekä pentutreffit ja koulutukset. Nyt vain näyttelyalueelle tultaessa haukuttiin, sitten kun asetuttiin odottamaan vuoroa, neiti hiljeni katselemaan muita ja makoilee nurmikolle. Kehään mentäessä en kummia odottanut, tuomari kovin Fennican koiriin päin joten en tiennyt mitä Fannyn mallisesta tykkää. Fanny onneksi ensimmäiseen näyttelyyn verrattuna selvästi massaa saanut lisää, ei niin luiseva. Mutta silti vielä pötkylä/sporttinen. Tuomari todella yllätti minut. Fanny ei nurmipohjasta oikein näyttelyä ajatellen tykännyt, eli ei malttanut keskittyä ravaamaan pitkiä pätkiä. Noh, tuomari totesi vain " Se on pentu ja sillä on hauskaa". Pöydällä seisoi todella malliikkaasti ja antoi tuomarin kopeloida rauhassa. Pitkään seisotti pöydällä kun siinä saneli arvostelun, eikä Fanny tästä ollut moksiskaan. Arvostelu yllätti minut: "Erinomainen tyyppi. Hyvin rakentunut narttumainen. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen kaula. Hyvä eturinta. Erinomainen pitkä tilava rintakehä. Hienot tasapainoisesti kulmautuneet keskivahvat raajat. Liikkuu moitteettomasti. Varsin lupaava." ja KP, ROP-pentu. Tuomari tykkäsi ja toivoi näkevän vielä kehässä uudestaan :O


 
Näin on nyt Fannyn kanssa kierretty pentuluokat läpi ja seuraavaksi siirrymme "isojen" tyttöjen luokkiin. Mahdollisesti Tuuloksessa ja Messarissa Fanny käy vielä tämn vuoden puolella pyörähtää junnuluokissa misseilee virallisissa näyttelyissä. Pentuluokissa tuli hienoa menestystä, jopa yli odotusten. Saa nähdä mihin suuntaan Fanny tästä lähtee kehittymään iän myötä. Ensimmäisiä juoksujakin tässä odotellaan kakaralle.